Beneficial Effects of Fish Oil on Human Brain
287,83 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
It is becoming increasingly evident that the deficiency of n-3 fatty acids in diet is not only associated with cardiovascular diseases, but also involved in stroke, epilepsy and other neurological and neurodegenerative diseases, such as Alzheimer disease, Parkinson disease, and peroxisomal diseases.
In his newest book, Beneficial Effects of Fish Oil on Human Brain, Dr. Akhlaq A. Farooqui expands on the status and therapeutic importance of n-3 fatty acids (major components of fish oil) and their mediators in normal brain and those with neurodegenerative and neuropsychiatric diseases. Farooqui presents the benefits of n-3 fatty acids on Western diet, which is enriched in n-6 fatty acids (major components of vegetable oil) and may promote the above neurological disorders. The book will present readers with cutting edge and comprehensive information on metabolism and roles of neural membrane n-3 fatty acids.
Autor: | Akhlaq A. Farooqui |
---|---|
EAN: | 9781441905437 |
eBook Format: | |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 14.07.2009 |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Alzheimer Metabolite Parkinson alzheimer's disease brain head injury information metabolism neurochemistry neuroprotection nutrition spinal cord trauma |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung Hückeswagen
Bahnhofstraße 8
42499 Hückeswagen
Telefon: 02192/4024
Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr